5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke 5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke 5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke 5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke 5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke

5D Diy Gyémánt Festmény Kereszt Ctitch Készletek Gyémánt Hímzés, keresztszemes lakberendezési Festmény lakberendezés címke

1 558 Ft 1 341 Ft
Készleten
n120906

Címkék: disney szem, elektron készlet, cross stitch, eevee gyémánt festmény készlet, 5d diamon festmény, gyémánt festék, gyémánt nadrág, művészet festék, disney funko pop, keresztszemes készlet kislány.

 • Használat: Festmények
  Származás: KN - (Eredetű)

  - ISTEN HOZTA MOZAIK ART STORE ÁRUHÁZ~

  Gyors Szállítás: Mi vagyunk gyári közvetlen értékesítés, több mint 200 munkavállalók, akkor a hajó a megrendelést követő 3-5 nap.Kiválasztjuk a legjobb szállítási módot, hogy a hajó a parcellák.Visszaadjuk a pénzt, ha nem kapja meg a csomagot 60 napon belül!

  Magas minőségű Szolgáltatások: Dobd el a gyémántokat?Romlott a vászon?Nem gond!Mi fogja felváltani a készletek ingyen!Ha boldogtalan vagy bármilyen okból fel velünk a kapcsolatot úgy üzenet, mi lesz a munka a legnehezebb, hogy boldog légy.

  Üdv Csepp szállítás: Ha szeretnéd eladni a termékeket (gyémánt festmény, olajfestmény a számok, cross stitch) csak lépjen velünk kapcsolatba, tudjuk elfogadni, CSV, valamint egy VIP-ÉRTÉKESÍTÉSI, hogy vigyázzon minden parancsot!Csak eladni, mi lesz felelős az értékesítés utáni szolgáltatás!

  DIY gyémánt festmény jellemző:

  1. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát.

  2. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus.

  3. DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak.

  4. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes.

  5. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani.

  6. DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg.

  DIY Gyémánt festmény gyártási lépéseket:

  1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.

  2. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás.

  3. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód.

  4. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos.

  5. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb.

  6. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt.

  7. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett.

  8. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések.

  9. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt.

  10. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keret

 • Vélemények (2)

  Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek